Kulinářská dovolená pod Chopkom
Tento rok znovu Tatry, ale tentokrát Nízké Tatry.
Organizace kulinárské dovolené v Tatrách se pomalu stává naší každoroční tradicí. Tatry mají opravdu co nabídnut, dech beroucí scenérie, úžasná příroda a skvělé služby hotelů vědí uchvátit nejen našich zákazníků. Tento rok jsme Vysoké Tatry zaměnili za Nízké Tatry.
Pobyt začal vítáním naších zákazníků před vstupem wellness hotelu Partizán, který se stal na tři noci našim tatranským domovem.
Celá sobota byla tradičně věnována vaření guláše, halušek, střapeček a letošní novinkou byl boršč, který příjemně překvapil. Nechyběly zábavné hry, soutěže, sportovní aktivity. Konec dne uzavřel skvělý wellness.
V neděli jsme se vydali do skanzenu Černohronskou železnicí z Černého Balogu a jízdu vláčkem nám zpříjemňoval helingónkar, který hrál tradiční folklórní písně. Po výletu následovala škola přípravy steaků pod vedením Dušana Pavlova.
Dovolená s vámi, s našimi zákazníky, se skutečně podařila a věříme, že jste byli spokojeni s pobytem a těšíme se na vás opět o rok.
zpět na články